SLUITING TRIMSALON

Lieve klanten en vrienden van mijn trimsalon,
Met een zwaar hart maar ook met dankbaarheid in mijn gedachten, wil ik jullie laten weten dat ik heb besloten mijn trimsalon te sluiten. Na maanden van wikken en wegen, heb ik deze moeilijke beslissing moeten nemen vanwege aanhoudende lichamelijke klachten die het trimwerk met zich meebrengt.Ik kijk terug op een geweldige tijd waarin ik jullie trouwe viervoeters mocht verzorgen en verwennen.
Jullie vertrouwen en loyaliteit hebben mijn werk tot een ware vreugde gemaakt. Elk kwispelende staart en blije hondengezicht zal ik koesteren als een dierbare herinnering.

Gelukkig verdwijnt mijn passie voor honden niet. Als fokker van Labradoodles kan ik mijn liefde voor deze prachtige dieren blijven uiten. Het is fijn om te weten dat ik op deze manier verbonden blijf met de hondenwereld die mij zo dierbaar is.

Ik wil jullie uit de grond van mijn hart bedanken voor alle fijne momenten, jullie begrip en de warme band die we hebben opgebouwd. Jullie hebben mijn werk tot een onvergetelijke ervaring gemaakt.

Ik wens jullie en jullie lieve hondjes alle geluk en vreugde toe.
Veel liefs,

Danielle